Användarvillkor

Läs dessa Användarvillkor ("Villkor", "Användarvillkor") noga innan du använder Klonken ("Tjänsten", "Tjänst", "Vi", "Vår" eller "Oss").

Genom att använda Tjänsten samtycker du ("Användare", "Du" eller "Din") till att vara bunden av dessa villkor. Dessa villkor gäller för alla besökare, användare och andra som får åtkomst till eller använder Tjänsten. Om du inte håller med någon del av villkoren kan du inte använda tjänsten.

Ditt Klonken-konto

Den här Tjänsten är endast tillgänglig för användare som är minst 12 år gamla. Om du är yngre än 12 år ska du inte registrera dig på den här Tjänsten. Om du registrerar dig på den här Tjänsten anger du att du är 12 år eller äldre.

Du är ansvarig för att upprätthålla sekretess och säkerhet för ditt konto. Vi ansvarar inte för eventuella skador som kan uppstå om du inte skyddar din information.

Du ansvarar för alla aktiviteter som sker under ditt konto.

Du får inte ha mer än ett konto åt gången. Skapa inte ett nytt konto om ditt konto är avstängt. Du kan kontakta oss för att diskutera avstängningen. Vi har ingen skyldighet att svara på kontaktförsök gällande en avstängning om du kontaktar oss någon annanstans.

Vi tar inte bort några konton, du kan däremot göra det själv i dina inställningar. Om du vill låsa ditt konto, vänligen kontakta oss. Vi har ingen skyldighet att låsa ett konto på begäran, men vi kan göra det om du har rimliga skäl.

Ditt innehåll i våra Tjänster

Vi ansvarar inte för något användargenererat innehåll och konton. Inlämnat innehåll uttrycker endast författarens åsikter.

Allt innehåll du skickar, laddar upp eller på annat sätt gör tillgängligt för Tjänsten ("Innehåll") kan granskas av personal. Allt innehåll du skickar eller laddar upp kan skickas till tjänster för tredjepartsverifiering (inklusive, men inte begränsat till, skräppostförebyggande tjänster). Skicka inte något innehåll som du anser vara privat eller konfidentiellt.

Du samtycker till att inte använda Tjänsten för att skicka eller länka till något innehåll som är ärekränkande, kränkande, hatande, hotande, skräppost eller skräppostliknande, troligtvis förolämpande, innehåller vuxet eller anstötligt innehåll, innehåller personlig information om andra, riskerar upphovsrättsintrång, uppmuntrar till olaglig verksamhet eller på annat sätt bryter mot lagar. Du är helt ansvarig för innehållet och eventuell skada till följd av innehållet eller ditt beteende.

Vi kan när som helst ta bort eller modifiera allt innehåll som skickas, med eller utan anledning, med eller utan förvarning. Begäran om att innehåll ska tas bort eller modifieras sker endast efter vårt gottfinnande. Vi kan avsluta din åtkomst till hela eller delar av Tjänsten när som helst, med eller utan anledning, med eller utan förvarning.

Du ger oss en icke-exklusiv, permanent, oåterkallelig, obegränsad licens att använda, publicera eller återpublicera ditt innehåll i anslutning till Tjänsten.

Om du upplever att någon länk på Klonken eller någon länkad webbplats är stötande av någon anledning, kan du kontakta oss om detta. Vi kommer att överväga förfrågningar om att ta bort länkar, men har ingen skyldighet att göra det eller att svara direkt till dig.

Även om vi strävar efter att säkerställa att informationen på denna webbplats är korrekt, garanterar vi inte dess fullständighet eller noggrannhet; Vi förbinder oss inte heller att se till att webbplatsen förblir tillgänglig eller att materialet på webbplatsen hålls uppdaterad.

Om produkter i vår Tjänst

Betalningar och donationer återbetalas inte. Genom att skicka pengar till oss godkänner du att du inte kommer att kunna få en återbetalning. Paypal-återkrav, eller försök att sälja/byta artiklar eller uppgraderingar, resulterar i en permanent avstängning på våra plattformar. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra fördelarna och prissättningen för VIP och Premium, med eller utan förvarning.

Du kan överföra dina egna uppgraderingar, inklusive VIP eller Premium, till ett annat Steam-konto. För att ändra Steam-konto, gå till anslutna konton och anslut ditt nya konto där. Kontot måste vara ditt eget, annars kommer ditt konto att stängas av.

Betalningar med Paypal kan ha en extra avgift på 3-5% av priset. Med andra ord kan det belopp som anges i vår butik skilja sig från det slutliga beloppet. Betalningar med Swish skickas utan extra avgift.

Om att länka till vår Tjänst

Utan förhandsgodkännande och uttryckligt skriftligt tillstånd får du inte skapa ramar runt våra webbsidor eller använda andra tekniker som på något sätt ändrar den visuella presentationen eller utseendet på vår Tjänst.

Vi förbehåller oss rätten när som helst och efter eget gottfinnande att begära att du tar bort alla länkar eller någon speciell länk till vår webbplats. Du samtycker till att omedelbart ta bort alla länkar till vår webbplats på en sådan begäran. Vi förbehåller oss också rätten att när som helst ändra dessa villkor och dess kopplingspolicy. Genom att fortsätta länka till vår webbplats samtycker du till att vara bunden till och följa dessa länkningsvillkor.

Om dessa Villkor

Vi kan ändra dessa villkor eller andra villkor som gäller för vår Tjänst. Sådana ändringar, modifieringar, tillägg eller raderingar ska träda i kraft omedelbart, med eller utan förvarning. Du bör titta på villkoren regelbundet.